Изложба на фотографии на Марјан Стојковски во Мелбурн

0
265

Низ фотографска леќа на австралиско-македонскиот уметник Марјан Стојковски, се прекршуваат ситуациите и состојбите во австралиското општество, од политика, преку медиуми, до прашањата за животната средина. Неговите седум моќни фотографии се дел од изложбата “Траги и сеќавања”, поставена од 13 ноември до 12 декември, во галеријата “Кунихан” во Бранзвик.

Повеќе на следниов линк  тука