Обука на компјутерски вештини за децата на иселениците

0
671

Драги наши иселеници,

Агенцијата за иселеништво, како и досега, меѓу другото, се грижи за помладите генерации Македонци во иселеништво.

Ние сме во тек и со сите новости во сферата на ИТ.

Затоа би сакале да ви понудиме учење на основни ИТ курсеви на македонски јазик, водени од врвни и признати експерти во тоа поле.

Подолу ќе најдете линкови од ИТ едукативни центри, доставени се и ценовници, кои се заинтересирани да држат обука и настава на децата од иселеништво.

Понуда Семос

Понуда Браинстер