Турнеја на „Танец“ низ Канада и САД

0
1494

Националниот фолклорен ансамбл „Танец“ , препознаен како амбасадор на нашата култура, на почетокот на 2022 година ќе гостува на Северноамериканскиот континент. За време на турнијата ќе посетат повеќе градови низ Канада и САД. Распоредот на концертите е на линкот подолу или тука

https://tanec2022tour.com/

Повелете, посетете ги нивните концерти и поддржете ја нивната турнеја.