На 05.12.2021 година, промоција на ново КУД „Македонска плетенка“ во Штутгарт

0
419

Драги Македонци !!!
Недела на 05. 12. 2021
Ве покануваме на отворањето на нашата
КУД.”Македонска плетенка”со почеток
во 15 часот до 18 часот,во просторијата за проби,да наздравиме сите заедно.
Ве молиме да се внимава на корона мерките
оздравени, вакцинирани или негативен тест !!!

Elwertstr.10
70 372 Stuttgart-Bad Cannstatt