Радио 103,3 Мак ФМ од Перт известува:

0
514

Со почеток од 16:00часот и повторно 22:00 часот по Западно Австралиско време, од денес во наредните 31 недела, Мак ФМ ќе ја емитува програмата за Македонската Азбука. Програма која е ексклузивно во продукција на Biljana Dodevska со ќерката Сара Наумовска на радио 103.3 Мак ФМ