Децата од училиштето „11 Октомври“ од Јагуна рацитираат песнички за Македонија

0
363

Браво Теодор,одлично!
Сите треба да ја сакаме Македонија како тебе 🇲🇰🇲🇰🇲🇰

Македонија
Многу голема не е
но за неа секој…

Posted by Macedonian Ethnic School ” 11 Oktomvri” – Yagoona on Четврток, 25 ноември 2021