Според ,, Варајати “, македонскиот режисер Горан Столевски е меѓу најдобрите десет за 2022 година

0
349

Текстот е превземен од Репортер мк , повеќе на следниот линк : Според „Варајати“, македонскиот режисер Горан Столевски е меѓу најдобрите десет за 2022 година – Reporter.mk