Најава за првиот историски натпревар на македонскиот рагби тим од Австралија

0
505
ГО НАЈАВУВАМЕ НАШИОТ ПРВОЛИГАШКИ НАТПРЕВАР
Историски момент за нашата Нација. Ајде сите да го споделиме ова и да го добиеме Лајххард Овал во море од црвено и жолто!