МПЦ „Света Параскева Петка“ од Чикаго организира турнир во пинг понг

0
301

ТУРНИРОТ ВО ПИНГ ПОНГ ќе започне на 28 Ноември Недел во 12:00 РМ и ќе трае се до 26 Декември Недела, кога ќе се игра Финалниот натпревар и натпреварот за трето и четврто место. Сите натпревари ќе се играат во Неделите после 12 РМ во Црковната Сала.
Доделување на наградите ќе се случи на 9ти Јануари Недела на Божикниот Свечен Ручек.