Благодарност до најмладите играорци на КУД „Разиграна Македонка“ од Квинбијан

0
225

Би сакале да им кажеме ГОЛЕМА благодарност на нашите прекрасни танчери и кореографи за нивната страст, посветеност и напорна работа во последните две години. Убаво е да се видат нашите деца како учат и ги негуваат нашите традиционални македонски игри и песни.