Фудбалскиот клуб при МПЦО Св.Петка од Диселдорф го освои првиот пехар

0
192
Со задоволство можеме да објавиме дека нашите фудбалери го освоија својот прв пехар.
Нека се множат пехарите.
Сакаме да им честитаме на нашите фудбалери. Момци одлично изигравте.