Ревија на народни носии и концерт во Качарево

0
384

Ревија на народни носии и заеднички концерт на Националниот ансамбл “Тоше Проески” Качарево, како организатор и ДМБУЦ “Илија Николовски-Луј”-Скопје, како специјални гости, а под покровителство на Националниот совет на МНЗ во Србија, ПСОПУНМ на АПВ и градот Панчево…