Покана за сите ракометни навивачи од Диселдорф

0
99
Повторно ве повикуваме на натпревар во ракомет на 13 ноември да дадеме подршка на нашите браќа македонци кои се дел од тимот на Interaktiv Handball Ratingen.
Ајде да ги бодриме нашите Аце Јонески, Филип Лазаров….
И овој пат за сите македонци тие обезбедија бесплатен влез.
Влезниците може да се подигнат на врата најкасно до 15 часот.
Почеток на натпреварот во 15:30
Локација:
Gothaer Str. 19
40880 Ratingen