Важна победа на Ф.К. „Македонија“ од Локарно

0
320
Кога играш со срце за тимот победуваш заедно и внатре на теренот и во соблекувалната и со прекрасната публика
Фала ви дечки, одлични бевте. Сега можеме вистински да се одмориме и да ја вратиме силата и раните на враќање.
Forza Makedonija
Фк Каморино – Фк Македонија Локарно 1:2