МПЦО „Света Петка“ од Диселдорф организира турнир во мал фудбал

0
539

Нашата црковна општина организира турнир во мал фудбал во сала. Во тек е пријавувањето екипи и ќе трае до 12.12.2021. Доколку сте заитересирани повеќе информации може да добиете на: 0162 195 77 57