Карате часови во Црквата Св.Кирил и Методиј во Чикаго

0
266
Нашиот Дејан Милошевски – Чобачо кој го освои златниот и бронзен медал на Државниот шампионат на САД за 2021 година , златниот медал во кати во категоријата (18-34 години) – шотокан стил и бронза во отвоената категорија за истата возраст, но во сите стилови.
Наредната недела Дејан ќе одржи два бесплатни часа за деца. Часовите ќе бидат одржани во салата на нашата црква Св. Кирил и Методиј.
Во Вторник
од 6:30-7:00пм за деца од возраст 3-6 години
од 7:00-8:00пм за деца од возраст 7+
Во Четврток
од 7:00 – 7:30пм за деца од возраст 3-6
од 7:30-8:30пм за деца од возраст 7+
Секој кој сака да ги регистрира децата ве молиме контактирајте го Дејан на неговата ФВ страна. Пријавувањето започнува денес.
Со среќа на малите членови во карате