МПЦ „Свети Петар и Павле“ ќе биде домаќин на ручекот по повод Денот на благодарноста

0
163

Нашата црква традиционално и оваа година ќе биде домаќин на бесплатен РУЧЕК за ДЕНОТ НА БЛАГОДАРНОСТА. Ги покануваме сите наши членови, пријатели и сите луѓе од околината, Ве покануваме сите Вас да ни се придружите на овој убав празничен ден!!!