МПЦ „Свети Кирил и Методиј“ од Чикаго организира настава п цртање и рачни изработки

0
241

Почитувани

Започнуваме со детски часови за цртање и рачно изработени проекти кои ќе се одржат во салата на нашата црква еднаш во месецот.
Часовите ќе бидат бесплатни. Секој кој е заинтересиран слободно да ги пријави децата кај Марија (708) 420-4780
Распоредот на часови е поставен на сликата.
Со среќа на малите дечиња