Тешка, но заслужена и важна победа на М.К. „Македонија“ од Штутгарт

0
239

Денес тешка ама важна 11 победа по ред во првенството за МК Македонија Штутгарт и им благодариме на упорната публика што не бодреше на прилично ладно време денес