Донација од Швајцарија за село Калуѓерица

0
399

Денес е ставен камен-темелник на Капела во с. Калуѓерица спонзорирана од Македонското друштво “ИЗВОР” во Швајцарија во соработка со нашите сограѓани од с. Калуѓерица (заедно сме посилни)