Македонската ракија од Австралија „36 Short“ претставена на „АFL 360“ на Fox Sports

0
244

AFL тренерот Аластер Кларксон беше гостин на ТВ емисијата „AFL 360“ во која што тој на коментаторите им подари неколку производи од нашиот сонароднит Македонец од Аделаид кој е сопственик на компанијата „36 Short“.

Кларксон неколку пати спомна дека компанијата „36 Short“ е на Македонксо семејство и произведува традизионални македонски пијалоци и секој македонец во Австралија кој што ја гледаше оваа емисија се гордееше од коментарите на Аластер Кларксон.

Сите имате можност да ги пробате пијалоците на „36 Short“ на нивната веб-страна.

Погледнете го видеото ТУКА.