Викториското училиште за јазици врши упис на ученици по македонски јазик

0
234
Фотогалерија од завршната приредба при Викториското училиште за јазици во Keilor Downs (Melbourne, Victoria).
Јазикот е единствен автентичен израз на душата на народот.
За повеќе информации како да се запишат вашите деца посетете ја веб страницата: www.vsl.vic.edu.au