Забава во Трентино

0
331
Почитувани,
Ве покануваме на луда и незаборавна журка заедно со најдобрите од Носталгија бенд на едно место со многу изненадувања.
Info&Reservations :
БОБАН : 3471702698
ДРАГАНЧО : 3891140155
ВАСКО : 3396468704
СТАНИША : 3458367336
ВЕНКО: 3423724272
Ве информираме дека поради последните препораки на италијанската влада поврзани со Корона вирусот местата ќе бидат ограничени,затоа резервации ќе се прифаќаат најдоцна до 12 ноември. Деца под 14 год. Влез гратис.
Огромна чест и задоволство ќе ни биде да присуствувате и Вие на оваа забава !!!
Ве чекаме заедно да се дружиме и да се радуваме на убави моменти !!!