Македонска рагби лига во Австралија

0
244
Какви последни неколку месеци за македонската рагби лига:
Најавен 2GB презентерот Марк Леви за претседател
Објавен победникот на НРЛ Премиершип, Пол Гален, како Assistant Head Coach
Најавен тренер за победа на НРЛ Премиершип Шејн Фланаган како главен тренер
Ја завршија првата недела од тренинзите заедно како тим
Добијте медиумско внимание од National Media Outlets
Ова се одлични темели за Македонските Лавови да градат од