Повик на професорот Тони Тодоровски учениците да се вратат во училишните клупи

0
266

Тони Тодоровски, виш наставник во гимназијата во Резерво и координатор за спорт за северен регион, вели многу родители ги држат учениците дома, стравувајќи од можна инфекција. Тој вели дека училиштата ги исполнуваат неопходните мерки на безбедност, нагласувајќи ја важноста од дружење за нивната севкупна благосостојба.