Свечено отворена библиотеката во МПЦ „Свети Илија“ во Мисисага

0
216

Свечано отворена, збогатена со македонски книги библиотеката во МПЦ СВ. Илија во Мисисага од членовите на друштвото на писатели Браќа Миладиновци, гранка при МПЦ СВ. Климент Онридски од Торонто