Овации за Симон Трпчески во Порторико

0
218

Фантастични реакции на моето враќање во Порторико!
Чајковски, концерт за пијано бр.1 со Orquesta Sinfónica de Puerto Rico и маестро Rafael Enrique Irizarry.
…и прекрасното време минато со еден, но горд Македонец – Љупчо Арсов, кого го сретнав во Сан Хуан…“, напиша Трпчески на својот профил на Фејсбук.