Во Мисисага се организира продажба на домашни пецива

0
212

Известување до сите вас . На ден Октомври 31ви , веднаш после Литургијата , женската секција ве поканува на есенски :”Баке сале ”
Како и секогаш вашето присуство е ценето и ја помага црквата .
За таа прилика црквата ќе обезбеди солени и слатки работи .
Да ги испочитуваме ковид мерките не ни е дозволено како порано да припремаме слатки од дома но со вашето купување на храната која ќе се послужи многу ја помагате црквата.
Ве очекуваме и секое добро