Учениците во Нов Јужен Велс се вратија во училишните клупи

0
17

Учениците од второ до единаесето одделение денеска се вратија во училишните клупи во НЈВ откако децата во градинките и учениците во дванаесето одделение го сторија тоа минатиот понеделник