Најава за Годишно собрание на „Рокдејл Сити Санс“

0
168
Известување за Годишниот генерален состанок
На сите сегашни членови им е дадено известување дека Годишниот генерален состанок за фудбалскиот клуб Рокдејл Илинден Inc ќе се одржи во 10 часот во недела 28 ноември.
АГМ ќе се одржи во спортскиот центар Илинден, 468 Вест Ботани, Рокдејл.
Членовите кои сакаат да номинираат за позиции на одборот потребно е да го сторат тоа во согласност со насоките во нивните писма.
Одборот на Одборот