Годишно собрание на Ф.К. „Стирлинг Македонија“ во Перт

0
198
Почитувани членови на MCWA, само потсетување дека нашата AGM е оваа недела од 14 часот во Центарот на Македонската заедница на WA во Северен Перт.
Сите сте повикани да присуствувате и охрабрени да го номинирате за нашиот Менаџерски Комитет. Многумина од вас имаат одлични идеи за тоа како можеме да ја подобриме нашата заедница и ова е вашата шанса да ги ставите вашите одлични идеи во пракса.