Изложба во Нови Сад во организација на Здружението на Македонци „Свети Кирил и Методиј“

0
268
22.10.2021 година во 19, 00 часот
Музеј на Војводина, ул. Дунавска 35
Изложба на ликовна уметничка од Македонија
ЈАНА МАНЕВА-ЧУПОСКА
ПОВЕЛЕТЕ да ја поздравиме!