„Езерки“ со концерт „Македонска музичка разгледница“ во Загреб

0
326
Драга наша публико, пријатели, скандинавци, ве покануваме на долгоочекуваниот загрепски концерт ′′ МАКЕДОНСКА МУЗИЧКА ПОСТКАРДА ′′ кој ќе го одржиме на 26 октомври 2021 година, вторник, во 19:00 часот (КУЦ Травно) . n
Билетите сè уште се достапни. Само дојди пеј и играј со нас.