На 23.10.2021 во Сплит ќе се одржат 30-ти по ред „Денови на македонската култура – Свети Кирил и Методиј“

0
341

На 23.10.2021 во Сплит ќе се одржат 30-ти по ред „Денови на македонската култура – Свети Кирил и Методиј“