Најава за следниот натпревар на Ф.К. „Света Петка“ од Диселдорф

0
399

Нашите момци победија на последниот пријателски натпревар. BSG-CUP започнува на 25 октомври 2021 година.

Das letzte Freundschaftsspiel haben unsere Jungs gewonnen. Am 25.10.2021 geht es mit den BSG-CUP los.