Седум години од донацијата и отворање на одделот ‘македонска литература’ во Летонската национална библиотека во Рига

0
161

„НИЕДНА НАЦИОНАЛНА БИБЛИОТЕКА НЕМА ДА БИДЕ ЦЕЛОСНА БЕЗ ПИРЕЈОТ ВО НЕА„
Седум години од донацијата и отворање на одделот ‘македонска литература’ во Летонската национална библиотека во Рига