Благодарност од МПЦ „Свети Никола“ – Перт до сите нивни волонтери

0
228

Голема благодарност до Менаџерскиот комитет на МЦВА во текот на изминатата година за нивната огромна доброволна работа во водење на нашиот центар на македонската заедница на ВА, црквата Св. Никола, Stirling Macedonia FC, КУД Гоце Делчев Фолклорична група, Училиште за македонски јазик. Нашиот АГМ е во оваа недела во 2 часот и сите членови се добредојдени да присуствуваат. Охрабрени сте да предложите за Управен комитет.