Започна наставата по македонски јазик во МПЦ „Свети Климент Охридски“ во Торонто

0
221
Училиштето по македонски јазик при црквата Св.Климент Охридски денес започна со своите неделни часови учејќи ја буквата “А”, првата во македонската азбука.
Доколку сте заинтересирани вашето дете да го запишете во училиштето контактирајте ја секретарката на црквата на телефон 416-421-7451