Промоција на новото лого на Престон Лајонс по повод 75 години постоење на клубот

0
233
Возбудени сме што го одмотуваме лансирањето на нашето Special Edition, логото на 75-годишнината кое гордо ќе биде прикажано низ клубот кој оди во 2022. година.
Имаме многу возбудливи новости кои доаѓаат кон вас!
Дизајнот на логото е инспириран од силата на нашиот клуб, нашиот народ, нашата историја и визијата што ја имаме за иднината. Му благодариме на Тони Димовски и неговиот креативен тим во Нотион.
2022 ќе биде масовна година за нашиот одличен клуб.
Заедно ќе славиме!