Посета на Претседателот Пендаровски во МПЦО Св.Наум Охридски во Малме

0
236

Претседателот на Република Македонија г. Стево Пендаровски, за време на својот престој во Малме, ја посети МПЦО “Св. Наум Охридски”-Малме-Шведска.