Прослава на 11 Октомври во МКЦ за Западна Австралија во Перт

0
293
Посебна благодарност до сите што присуствуваа и се приклучија во церемониите на положување венци. во клуб Илинден…
Беше прекрасно да се видат млади и стари како ги почитуваат нашите традиции и да се одбележат еден од нашите најважни национални денови.
Браво за сите луѓе што дојдоа со мали деца!!!!
Се надеваме дека секој ужива во настанот и вкусното
Погача и мезе.
ВИ БЛАГОДАРИМЕ НА КОМИТЕТОТ & ДАМИ ЗА ВАШАТА НАПОРНА РАБОТА.
Да живее Македонија!!
Најдобри желби за сите.