Известување за Годишен конкурс на Министерство за култура

0
375

Почитувани,

Агенцијата за иселеништво Ве известува дека е објавен Годишниот конкурс за 2022 година на Министерството за култура на кој може да аплицирате во делот за „Меѓународна соработка“. Дополнителни информации со контакт лицата по области околу условите за аплицирање може да ги добиете на следниот линк http://kultura.gov.mk/%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%88%D0%BD%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%81%D0%B8-2022/

Во прилог како документ е целосниот Годишен конкурс за 2022 година, а примањето на апликациите ќе трае до 6 ноември 2021 година.

Ви благодариме за соработката.

Со почит,

Агенција за иселеништво