Директорот на верската комисија за поддршка на верските организации при Шведската влада во посета на МПЦ „Свети Наум Охридски“ во Малме

0
190

Моменти од посетата на нашата црква во Малме, од страна на директорот на верската комисија за подршка на верските организации при Шведската влада г.Isak Raichel и неговата заменича г-ѓа Åsa Hole.