Честитка по повод 11 Октомври од Австралиско македонскиот Совет на Нов Јужен Велс

0
254

Честит 11 Октомври – денот на почетокот на народно ослободителната и антифашистичка борба на Македонија и македонскиот народ против бугарските окупатори.

Да не се забораваат и вечно да ги славиме жртвите за слободата на сите нас и хероите на Македонија. Со чест и почит!