МПЦ „Свети Димитрија“ од Флорида најавува прослава на 11 Октомври

0
276

Драги браќа и сестри, во пресрет на 11ти Октомври – Денот на Востанието на Република Македонија, оваа недела 10ти Октомври во 10:30 часот ке одржиме Божествена Литургија и потоа ке следува ручек Македонска скара и специјалитети дониран од фамилијата ВОСКРА и РИСТО ДУНОВСКИ. Господ нека им биде секогаш заштитник и да им ја благослови новородената внука.