„Езерки“ одржаа концерт во Сисак

0
255

Етно групата Ezerki & 7/8 одржа концерт ′′ Sisku na dar ′′ на летната сцена на Театар 21, кој се претстави пред Сисак публика со традиционална македонска музика.