Упис на нови членови во играорната група при МПЦ „Свети Петар и Павле“ во Краун Поинт

0
298
Часовите по играорна се достапни за сите од сите возрасти! Секој е добредојден!
Секоја НЕДЕЛА во 6 ч. попладне!!!
The folk dance classes are available for all who are interested from all ages! All are welcome!
Every SUNDAY at 6 PM!!!