Промоција на женскиот фудбал во Мелбурн

0
178
// ИЗРАЗУВАЊЕ НА ИНТЕРЕС – СЕНИОРСКИ ЖЕНИ 2022 //
По успешната прва година на женскиот фудбал во фудбалскиот клуб Сиденхем Парк, дополнително гледаме да напредуваме и да го промовираме женскиот фудбал во западниот дел на Мелбурн.
Бараме изрази на интерес од играчи кои бараат да бидат дел од тим кој е изграден на успех.
За да изразите интерес, пополнете го линкот подолу.
Доколку имате какви било прашања или прашања, ве молиме контактирајте го Давид на 0414 878 232