Македонец избран за заменик-градоначалник на Шелхарбур Сити во Австралија

0
332

Горд сум и понизен што сум избран за заменик-градоначалник на Шелхарбур Сити и навистина чест ми е доверена оваа улога.

Би сакал да го признаам мојот претходник, советникот Џон Мареј за неговата напорна работа и заложба и секако да и честитам на Marianne Saliba за нејзиниот реизбор за градоначалник.

Исто така, би сакал да им се заблагодарам на колегите од советникот за нивната поддршка.