МПЦ „Свети Димитрија“ од Флорида се заблагодарува за донација

0
222
Голема благодарност до компанијата INFINITI TRUCK SALES и нејзините бизнисмени АЛЕКСАНДАР и ДИМИТАР за донацијата од US$ 10,000 за Црквата Св. Димитрија.
Господ да им даде здравје и радост во семејствата.